Hier een aantal  liederen die wij met veel plezier zingen, het eerste is het overbekende lied uit de Zweedse film `As it is in Heaven`. Dit lied is vertaald door Gezina van der Zwaag en is bekend geworden van haar optreden met de brassband de Bazuin uit Oentsjerk. Ook wij als koar hebben diverse keren dit lied ten gehore gebracht met Gezina als soliste. U kunt hier luisteren naar onze versie met begeleiding van het Walke Hofstee ensemble.

Dit lied is het klassieke stuk `April is in my mistress face` van Thomas Morley (1557−1602)

“Stilte” een Drents gedicht op muziek gezet door Renilde Duif en in het Fries oerset troch Oatske van der Zwaag.

Haiku’s. Japanse gedichten.

“In stiller nacht” van Brahms.

Het 4 stemmige stuk, gecomponeerd door Jetse Bremer: Halleluja van Leonard Cohen. Zie het oordeel van de vakjury. Concours april 2015.

In dit bekende lied van Leonard Cohen is het de uitdaging om de spanningsboog van begin tot einde vast te houden ( en daarom ook de toehoorder te blijven boeien tot het einde). Uw uitvoering had een aangrijpend intieme start, we zijn meteen helemaal bij de les! En deze intimiteit horen we opnieuw aan het slot van de uitvoering. Heel knap gedaan. Grote dynamische diversiteit en hier en daar had ik zelfs een kathedraal gevoel bij de koorklank ( dat we helemaal omringd en bevangen werden door de muziek) heel mooi! Terwijl deze koorzetting veeleisend is. Tip: overgang van maat 26 naar 27: Neem de tijd laat de muziek tot stilstand komen, neem koorklank terug tot mp. Wanneer is de CD opname ? Veel musiceerplezier gewenst!

Het “Halleluja”  werd met de juiste energie gebracht. Er mag wat meer ruimte genomen worden om te nuanceren. Met “Halleluja” is een goede prestatie neergezet.